BH-guide

HUR DU MÄTER UT RÄTT BH-STORLEK

Om du aldrig mätt dig ordentligt, eller om det var länge sedan, så tycker vi att du ska göra det nu. Som kvinna förändras din storlek flera gånger under livet och det är därför viktigt att mäta sig för att göra rätt storleksval. Rätt storlek gör att din bh sitter skönt, ger snygg form och bra stöd. Som hjälp för att hitta din storlek kan du titta i tabellen nedan.

Börja med att mäta just under brösten och strama gärna åt ditt måttband en smula för exakt mått. Om du t.ex mäter 76cm runtom väljer du 75 i omkrets på din bh.

Mät därefter där bysten är som fylligast. Får du t.ex ett mått på 90cm (och runt ryggen var du 76cm) så blir du alltså en 75B som du kan se i tabellen här nedan.

Observera att modell och material kan göra att storleken varierar. Har du frågor om en viss bh - tveka inte att kontakta vår kundtjänst, vi finns där för dig. info@helensunder.se. När du får hem din bh och testar den för första gången ber vi dig att reglera axelbanden. Detta kan vara avgörande för att den valda bhstorleken ska passa dig.